Wednesday, April 18, 2012

Format SMS Topup

PROMOSI AGEN TOPUP !!!

1.Pakej MANAGER RM30 (harga asal rm299)

-Celcom 5.00%, Maxis 3.40%, Digi 2.10%, UMobile 4.50%, HOTTICKET 2.50% XOX 4.80%

2.Pakej ASISSTANT MANAGER RM20 (harga asal rm120)

-Celcom 4.75%, Maxis 3.30%, Digi 2.00%, UMobile 4.25%, HOTTICKET 2.25% XOX 4.70%

Langkah2 menjadi agen topup:-

step 1:

pilih pakej MANAGER atau pakej ASISSTANT MANAGER

step 2:

Deposit pendaftaran bank-in ke salah satu akaun 

Bank in Bank Islam : 0303-6020-4232-05 Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri 
Bank in Maybank : 1647-1708-3222 Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri 
Bank in Muamalat : 0302-0000-6907-23 Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri 
Bank in Affin Bank : 2007-1008-6774 Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri

step 3:

sms kepada saya, taipkan: <daftar> <pakej> <nama> <negeri asal>
contohnya: daftar pakej manager wan kelantan
hantarkan kepada 0199629222
sms akan dihantar kpd anda

step 4:

masukkan modal ke akaun syarikat 
(deposit modal hanya pada pukul 9am - 6pm ,selepas masa ini xakan dilayan)

Maybank (553056010247) Benz Mobile
CIMB (03040010033055) Benz Mobile
Bank Islam, BIMB (03054020425937) Adam Hadzriq

anamobile2010@gmail.com

Format sms Cara masukan modal:-

NO SERVER
celcom : 013-9059681
maxis : 014-2182871
digi : 016-9615945

TAMBAH MODAL

1.Taip DEP.NO PIN.NAMA BANK.TARIKH.MASA.JUMLAH.1234 dan hantar ke no server
Contoh: anda bankin duit RM50 di CIMB bank pada 10/10/2010 jam 11.30am

2.Taip Dep.50.128.CIMB.10/10/2010.11:30am.RM50.1234 dan hantar ke no server
*boleh guna huruf besar atau kecil*

3.SEBELUM HANTAR SMS CLAIM DEPOSIT.ANDA PERLU REQUEST NO PIN DARI SERVER.
CARA REQUEST NO PIN TAIP SMS PIN.JUMLAH(TAMBAH 000).1234 DAN HANTAR KE NO CENTER

4. Tunggu sms report mengatakan "Modal anda sudah ditambah rm50...."

Step 5:

Anda sudah boleh menjual topup

Contoh: ingin topup Celcom sebanyak RM5 ke nombor pelanggan 0139123456
SMS taip: C5 013912345 Hantar ke no server yang anda aktifkan. 

Contoh: ingin topup CELCOM sebanyak RM5 ke nombor pelanggan 0129123456
SMS taip: M5 012912345 Hantar ke no server yang anda aktifkan.

Contoh: ingin topup XOX sebanyak RM5 ke nombor pelanggan 0105123456
SMS taip: X5 010512345 Hantar ke no server yang anda aktifkan.

CARA TOPUP PIN- Digi PIN, HOTTICKET,ITALK,CELCOM PIN

Contoh: ingin topup DIGI PIN,HOT TICKET,ITALK,CELCOM PIN ke nombor pelanggan 
DIGI PIN> SMS taip: DP10 0169988987
HOT TICKET> SMS taip: HT10 0129988987
CELCOM PIN> SMS TAIP: CP5 0199988987
I-TALK > SMS taip: IT10 012912345

UNTUK MELAKUKAN TRANSAKSI BERULANG
(Melakukan transaksi yang sama dalam tempoh 24 jam)

Contoh: Ingin topup kali ke 2 kepada nombor dan jumlah yang sama dalam tempoh 24 jam.
Taip (kod produk).(kali keberapa).(no hp).(pin)
Contoh SMS taip: C5.2.0131234567.1234

TAMAT

Agen Topup Diperlukan

Pengguna handfon prepaid ada dimana2 rebutla peluang utk menjual topup. kalu x nak jual 


pun boleh guna utk diri sdiri murah dan berbaloi..

KAMI MENAWARKAN Keuntungan TOPUP TERTINGGI sehingga Celcom 5.00%, 


Maxis 3.40%, Digi 2.10%, UMobile 4.50%, HOTTICKET 


2.50% XOX 4.80%




cepat! cepat! cepat!


jangan tunggu lagi!!!

tawaran terhad!!!

DAFTARLAH SEBAGAI EJEN PANGKAT MANAGER 


YURAN SERENDAH RM30!!!!!!!!!!!!!!   PROMOSI 10 orang terawal sahaja (harga 


asal RM299!)


jadilah agent kami!


daftar segera!


pm saya jika berminat!!!!!


or call 0199629222 (wan)

http://www.facebook.com/pages/OnE-NiQ-Enterprise/434788353204796
<

Saturday, January 7, 2012

Panggilan Yang Paling Best Untuk Isteri


Nombor 1: Sayang
Peratusan paling tinggi, bermaksud ramai wanita memilih untuk dipanggil "sayang" oleh suami mereka. kenapa? aku pown tak pasti. Mungkin sebab sayang adalah perkataan yang popular, ringkas, romantis dan penuh makna.

Bagi aku sayang jugak adalah panggilan yang paling senang untuk suami memanggil isteri sebab ianya hanya dua suku kata. Dan takdalah over sangat rasanya kalau panggil sayang dekat isteri sendiri depan orang ramai.

Nombor 2: Awak
Aku tak sangka setelah dikira sebanyak 3 kali, Aku masih mendapat jawapan yang sama. Rupanya ramai jugak perempuan yang prefer mengekalkan gelaran semasa sebelum perkahwinan "Saya - Awak" biarpun selepas perkahwinan. Keputusan yang agak memeranjatkan.

Pendapat peribadi, panggilan nie memanglah biasa digunakan oleh kebanyakkan pasangan sebelum mereka berkahwin, mungkin dah jadi habit yang sukar untuk diubah. Tapi tak best la kan~..lepas kahwin kena la ubah sikit. kalau dulu romantik kena jadi lebih romantiklah. Sapa setuju angkat tangan..0/

Nombor 3: Mama/Ibu/Ummi
Di tangga ketiga adalah gelaran yang biasa kita dengar dan berlaku dalam banyak keluarga di Malaysia. Suami memanggil isterinya dengan gelaran yang sama dengan anaknya.

Dulu aku pernah dengar ceramah kekeluargaan dari seorang pakar motivasi. Beliau tidak menyarankan suami memanggil isteri dengan gelaran sama seperti anaknya contoh: Ummi, mama, atau ibu. Begitu jugaklah sebaliknya (isteri memanggil suami ; ayah, papa, daddy). Alasan beliau, situasi ini akan mengurangkan respect si anak kepada ibu dan ayah.

Dari sudut agama pula, ada sesetengah ulamak tidak menggalakkan si suami menggunakan gelaran tersebut kepada isteri mereka, takut2 berlakunya zihar. Walaupun majoriti ulamak bersetuju tidak jatuh hukum zihar dengan panggilan tersebut jika si suami berniat untuk mengajar anaknya memanggil ibu mereka dengan cara yang betul.

Nombor 4: Humaira
Humaira yang bermaksud kemerah-merahan. Ada juga yang menafsirkan sebagai merah jambu adalah panggilan Rasulullah S.A.W kepada isteri Baginda, Aisyah R.A. Dengan panggilan mesra seperti ini, ia menunjukkan bahawa Rasulullah menganjurkan supaya si suami supaya memanggil isteri dengan panggilan panggila mesra.

Pendapat peribadi, jadi panggilan mesra ini bolehlah disesuaikan dengan keselesaan pasangan masing masing. Terserahlah kepada pasangan itu untuk memanggil si suami atau isteri dengan mana-mana panggilan yang mesra, sunnah tue.


Nombor 5: Singkatan Nama
Boleh dikatakan hampir keseluruhan ibu dan ayah kita menggunakan gelaran ini. Nampaknya wanita zaman ini telah berubah. Ya lah, menurut kiraan aku, hanya terdapat beberapa orang wanita sahaja yang tak kisah dipanggil oleh suami dengan nama sendiri yang disingkatkan contoh: Nur, Ina, Su, Mah, Siti dll.

Mungkin zaman ayah dan mak kita dulu tak sempat pulak diorang nak pikir nak panggil apa kan? yelah diorang bukan macam zaman sekarang. Sebelum kahwin dah 80% kenal masing masing. Zaman mak dan ayah kita dulu. Lepas nikah baru nak belajar kenal pasangan mereka.

Penutup
panggilan kepada isteri itu penting. Biasanya orang lelaki tidak pandai menunjukkan kasih sayang mereka kepada wanita yang mereka cintai. Mungkin dengan panggilan mesra sebegini isteri akan tahu mereka selalu dan akan selamanya disayangi.

Sunday, December 25, 2011

CARA-CARA PENGENALAN UPAX TANPA HAD UMUR




UOX DAN SOX TANPA HAD UMUR
*NO UOX DAN SOX TANPA PENDAFTARAN     
    (NK PKAI BERAPA BANYAK NO PUN BOLEH)
* EXPIRED 2013-2025
* JUZ PLUG N PLAY
*Topup RM10 +350 SMS FREE
* SIM + POSTAGE=RM30 (price depend on expired) free postage kos
* RATE PLING MURAH DTAWARKAN OLEH  CELCOM!!

info and booking sms/call 013-2004153 @ 017-9155507


1.Masukkan Sim Card ke dalam telefon
2.Masukkan Topup RM 10
3. Apabila Celcom Kemaskini Sim dapat free 350 sms
4.Selepas itu celcom akan hantar sms nama,i.c dan tarikh luput
5.Dalam jangka masa 2 minggu semua proses akan selesai.
6. Jika tidak bertukar jugak sila rujuk pada kami bg nombor telepon nanti kami change number @ taipkan BDAY STATUS hantar ke 28882

Jika berminat sms/hubungi wan : 013-2004153

Bank in Bank Islam : 0303-6020-4232-05
Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri

Bank in Maybank : 1647-7108-3222
Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri

Bank in Muamalat : 0302-0000-6907-23
Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri

Bank in Affin Bank : 2007-1008-6774
Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri


Dear Customer jgn risau Kos postage FREE dgn menggunakan Pos Ekspress (saya yang tanggung)


upax,uox,u.o.x,s.o.x,sox, upax siap register,upax nombor,upax sudah daftar,upax tamat tempoh 2020 ke atas,upax already register,upax nombor lawa,upax nombor cun,upax vip nombor,upax vvip nombor,upax nombor celcom,upax tanpa had umur,upax lambat tamat tempoh,upax xpayah daftar,upax siap daftar,upax harga murah,upax rm20,upax harga borong,upax harga pukal,upax nombor couple,upax nombor cantik,upax nombor senang nak ingat,list new simpack uox sox tebaru siap register tahun 2020 ke atas, percuma 350 sms free,tanpa pendaftaran,upax fraud,upax harga serendah rm20,upax harga ejen,upax harga agen,prepaid,upax no cun,upax untuk dimiliki,borong upax,upax siap register murah,upax da siap registered

Thursday, December 22, 2011

Budget Lounge Rumah Tumpangan

Kami menyediakan penginapan yang selesa untuk pelanggan.Rumah tumpangan ini terletak di kubang kerian kelantan dalam wisma haminah berhadapan dengan belakang istana negeri.Budget Lounge ini strategik kerana terdapat banyak kemudahan asas seperti kedai makan,7 Eleven,kedai runcit,Dobi,kedai mamak,HUSM,dan macam-macam lagi.murah dan selesa dengan harga RM40-RM90 untuk semalaman,kami menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk meneruskan dan membeli perniagaan ini bolehlah menghubungi kami,harga boleh dirunding. Wan : 019-9111518






























http://www.facebook.com/pages/Budget-Lounge-Rumah-Tumpangan/189886557717292


bajet, bilik penginapan murah, challet, homestay, hotel murah, motel, rumah murah, rumah tumpangan, senang,rumah rehat, sewa rumah,sewa bilik,chalet,mudah,hotel,rumah penginapan,rest house,rent house,rent room,budget murah,resort,selesa,guest house,bilik besar,bilik tidur,bilik rehat,house,apartment

Thursday, December 8, 2011

UPAX and S.O.X Special Edition Extended Expiry Credit



































UPDATE : 8/04/2012




EXPIRED 2014 - RM30




013-3140976 - sold out

013-3785759

013-2903958 - sold out









EXPIRED 2015 - RM35




013-2771523 (2015)







EXPIRED 2016 – RM40




019-2418304

013-2051734

013-2510896 (2016)

013-2509976 (2016)-sold out

013-2547824 - sold out

013-2467614 - sold out

013-2536912

013-2287594

013-3710687

013-2484759

013-3927491



EXPIRED 2017 - RM45




013-3518219

013-3483046

013-3730641

019-2982505

019-2505486

019-2481024

019-2570943

019-2353207

019-2556591 - sold out




EXPIRED 2018 – RM50 (total : 6)




013-2484657-booked

019-2047079 -sold out

019-2871573

019-2841793

019-2793744

019-2981996-booked

013-3108605

019-2462857

019-2481624

019-2509135

019-2558458-sold out

019-2560971

013-3386592-sold out






EXPIRED 2019 - RM55




013-3472824 -sold out

013-3450896 -sold out

013-3477452-sold out







EXPIRED 2020 - RM60




013-3480728 -sold out

013-3824541 -sold out

013-3980491 -sold out

013-3716082 -sold out

013-3457540 -sold out

013-3328612 -sold out

013-3495611-booked

013-3495226 -sold out

013-3027418 -sold out

013-3150335 -sold out








EXPIRED 2021 – RM65




013-3528936 - sold out

013-3703127 - sold out

013-3267406 - sold out

013-3317637 - sold out

013-3121972

013-6230633 -sold out

013-6117028

013-3022013-sold out

013-3424593

013-3959610

013-3520537

013-3579826

013-3895310









EXPIRED 2022 - RM70 (total : 8)




013-2548261- booked by wan muhammad faiz

013-3960976

013-3140632

019-2077948

013-3516710

013-3137354 - sold out

013-3972893

013-3209847

013-3230650-sold out

013-3315065 - booked

013-3183734- sold out

013-3397649

013-2904925-sold out

019-2535549 -booked

019-2321493

019-2853865

019-2048273

013-3586620

013-3799414

013-3739572

013-3614156

013-3137354






EXPIRED 2023 – RM75 (total : 10)




013-3214364

013-2913152

013-2491530

013-2536509

013-2547961

013-2473817

013-3738481

013-2543782 - sold to nisa zainol

013-2476402

013-2573104

013-2350787 - sold to nur ziwatil

013-2419011 - booked




EXPIRED 2024 - RM80




013-2658591 (2024)

013-3204687 - sold out

013-3490802 - sold out

013-3580156

013-3824220 - sold out

013-3690305 - sold out

013-3457716-sold out

013-3724326

013-3207365

013-2547116 (2024) - -sold out

013-2350533 (2024)  - booked by zaid

013-2539045

013-2198904 - booked by izzati







EXPIRED 2025 - RM90




019-2076409

013-3498135 - sold to syafie

019-2455726 (2024) -RM5 di dalam







NUMBER VIP – RM80




013-2693962 (2022) - sold out

013-2959094 (2021)

013-2923592 (2022)

013-2556205 (2023)

013-2532375 (2021) - sold out

013-2414463 (2022)

013-2032829 (2022)- sold out

013-2532301 (2022)

013-2479907 (2022)

013-2507703 (2023)

013-2688985 (2022)

013-2766717 (2021) - booked by izzati

013-2334947 (2021) - sold out

013-2523835 (2021) - sold out

013-2464419 (2023)

013-2474294 (2023)

013-2438442 (2023)

013-2198890 (2023) -sold out to frendi bolli

013-2355759 (2023)

013-2508987 (2023)  - sold to badrul hisham

013-2474012 (2023)

013-2494370 (2023)

013-2494088 (2023)

013-2541488 (2023)






NUMBER VVIP - RM90




013-2474314 (2016)- sold out

013-3329577 (2016)

013-3386627 (2016)

013-2466441 (2017)

013-2464364 (2017) 

013-2667578 (2018)

019-2399295 (2018)

013-3868638 (2019) - sold out







NUMBER VVIP - RM100






013-3636635 (2020)

013-3343464 (2020) - booked by akhy wasiem

013-3757576 (2020) - booked by Zulfikal Sarizawa

013-3335747 (2020)- sold out

013-3499921 (2021)

013-3309916 (2021)

013-2241109 (2021)

013-2337703 (2021)

013-2996681 (2021)

013-3354456 (2021)

013-2966965 (2021)

013-2477785 (2022)

013-2283899 (2022)

013-3355156 (2022)

013-3377368 (2024)-sold out

013-3277759 (2024)

013-3222034 (2024)

013-2488082 (2024)

013-2993531 (2025) - booked by umar adnan






COUPLE NUMBER- RM80 SEPASANG (total : 10psg)




013-2051446 (2021)

013-2051457 (2016)




013-2051463 (2016)

013-2051469 (2018)




013-2478068 (2021) - sold out

013-2478108 (2020) - sold out      




013-2477834 (2018)

013-2477845 (2019)




013-2534952 (2021) - sold out

013-2534956 (2017) - sold out




013-2467564 (2016)

013-2467584 (2016)




013-2548137 (2016)

013-2548131 (2021)




013-2539103 (2020)- booked by aisyah

013-2539012 (2021)- booked by aisyah




013-2484601 (2017) - sold out

013-2484661 (2021) - sold out




013-2534513 (2017)

013-2534571 (2017)




013-2506249 (2017) -booked

013-2506279 (2022)- booked




013-2507313 (2021) - sold out

013-2507317 (2022) - sold out




013-2532763 (2020) -sold out

013-2532739 (2022) -sold out




013-2537160 (2017)

013-2537109 (2018)




013-2534659 (2021) - booked by wan muhammad faiz

013-2534660 (2020)- booked by wan muhammad faiz




013-2532419 (2016)

013-2532429 (2019)




013-2484662 (2017)

013-2484993 (2016)




013-2358543 (2016)

013-2358548 (2017)




013-2463806 (2022)-sold out

013-2463909 (2020)-sold out




013-2473084 (2016)

013-2473095 (2019)




013-2478022 (2021)

013-2478029 (2015)










UOX DAN SOX TANPA HAD UMUR

*NO UOX DAN SOX TANPA PENDAFTARAN     

    (NK PKAI BERAPA BANYAK NO PUN BOLEH)

* EXPIRED 2013-2025

* JUZ PLUG N PLAY

*Topup RM10 +350 SMS FREE

* SIM + POSTAGE=RM30 (price depend on expired) free postage kos

* RATE PLING MURAH DTAWARKAN OLEH  CELCOM!!




HARGA BOLEH NEGO info and booking sms/call 013-2004153 @ 017-9155507




Bank in Bank Islam : 0303-6020-4232-05

Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri




Bank in Maybank : 1647-1708-3222

Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri




Bank in Muamalat : 0302-0000-6907-23

Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri




Bank in Affin Bank : 2007-1008-6774

Wan Muhammad Iqbal Bin Wan Mahmud Sabri







anda diberi kelonggaran utk booking..pembayaran dlm masa 3
hari, jika anda tidak membayar juga nombor y dibooking,no itu akan
ditawarkan pada customer lain.BOOKING 4 SERIOUS BUYER ONLY..harap maklum

Thursday, September 29, 2011

Tasbih Digital (counter digital)

Ciri-ciri:

- ringan dan kecil.
- tidak kalis air
- paparan LCD kiraan dari 0-99999
- boleh juga digunakan untuk mengira stok dan latihan fizikal (excercise).
- 'auto off' bila tidak digunakan, dan boleh sambung kiraan terdahulu.
- jangka bateri yang tahan lama, kerana tidak banyak kuasa bateri yang digunakan.
- bateri boleh ditukar di kedai bateri
- butang yang efisyen, tidak ralat.
- stok baru (import terus dari China).
- pilihan warna; putih, perang (koko), merah, biru, hitam, hijau, ungu (tiada dalam gambar) *warna adalah bergantung pada stok yang ada.